Nickerie.Net, maandag 04 mei 2009


Ook dit jaar Nickerie.Net moederdagsactie

Geplaatst: 04/05/2009

 

Nickerie - Komende zondag is Moederdag. Ook dit jaar biedt Nickerie.Net aan kinderen uit andere delen van de wereld de mogelijkheid om hun moeder in Nickerie te verrassen met een mooie bloemstuk en/of een dinerbon voor twee personen. In de afgelopen jaren konden voor vele moeders de zondag niet meer stuk nadat ze in de ochtenduren verrast werden met een prachtige bloemstuk en een persoonlijk brief afkomstig van hun kinderen. Sinds afgelopen jaar is aan deze service ook de mogelijkheid toegevoegd een dinerbon voor twee personen te bestellen. In samenwerking met restaurant Pak Hap heeft Nickerie.Net een 3-gangen menu samengesteld voor twee personen.

 

Enkele moeders die afgelopen jaar verrast werden door hun kinderen.

 

"Het is een heel is emotionele moment voor de moeders, maar zeker ook voor de vaders. Het gebaar al doet hun erg veel", aldus bloemist Radha. Als extra service probeert zij in opdracht van Nickerie.Net ook een foto te maken van de moeders, waarbij de kinderen vaak al dezelfde dag de foto's toegemaild krijgen.

 

Deze actie wordt vanuit Nickerie gecoördineerd door Danny Jibodh en vanuit Nederland door Akhiel Mahabier. "We streven naar een kwaliteit zoals de kinderen in het buitenland gewend zijn. Gelukkig is dus tot nu toe heel goed gelukt, alhoewel ik  moet toegeven dat dit erg veel voorbereidingswerk vergt zowel van onze kant als van de bloemist om de bloemstukken en brieven dezelfde ochtend soms in de meest afgelegen delen van Nickerie op tijd te kunnen bezorgen ", aldus Akhiel Mahabier.

 

Volgens Danny Jibodh zal Nickerie.Net haar service in de toekomst flink uitbreiden, "Alles wat we doen, moet voldoen aan kwalitatieve eisen volgens internationale normen - we willen de wereld laten zien dat we ook in Nickerie die kwaliteitsnormen kunnen halen".

 

Bestellingen voor de komende Moederdag kunnen geplaatst worden uiterlijk woensdag 6 mei.

 

Klik hier voor het bestelformulier

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

04-05-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics