Nickerie.Net, dinsdag 02 juni 2009


Update:

Identiteit verkeersslachtoffer Nickerie bekend
Geplaatst: 02/06/2009

Nickerie -  Het is de 23-jarige Radjinder Rampersaud die afgelopen zaterdag, omstreeks 11.50 uur is overleden, nadat de auto waarin hij zat in een trens belandde die langs de Sint Theodorusweg loopt in het district Nickerie. Op het moment van de aanrijding wist men nog niet wie de mede-inzittende persoon was die deze aanrijding niet had overleefd. De auto werd bestuurd door de 30-jarige S.W. Hij raakte zwaar gewond en werd vanuit Nickerie overgevlogen naar een ziekenhuis in Paramaribo voor verdere medische behandeling.


Verkeersongeval met dodelijke afloop te Nickerie
Aantal verkeersdoden Nickerie nu op 14  

Geplaatst: 01/06/2009

Nickerie -  Op zaterdag heeft er zich omstreeks tien uur in de morgen een verkeersongeval met dodelijke afloop voltrokken aan de St.Theodorusweg te Nickerie. Bij dit verkeersongeval is een Mitsubishi Gallant Station van de weg geraakt en met een zware klap in een trens beland vlak voor een duiker die vanwege de slag ook beschadigd is. De wagen die onherstelbaar is beschadigd, had twee mannen aan boord die ernstig bekneld waren geraakt. Toegesnelde buurtbewoners die de klap hadden gehoord, hebben tevergeefs pogingen gedaan de mannen te bevrijden. Met assistentie van de brandweer, gelukte het uiteindelijk de chauffeur W. S. te bevrijden. Hij is in zeer kritieke toestand per ontboden ambulance vervoerd geworden naar de Spoedeisende Hulp van het Dr.L.Mungraziekenhuis. Zijn mede-inzittende van wie de politie nog niet de identiteit kan vaststellen, is als gevolg van opgelopen inwendige letsels ter plekke komen te overlijden. RGD-arts Himradj, die erbij werd gehaald, stelde de dood vast.

Het vermoeden bestaat dat de chauffeur vrij hard zou hebben gereden op de ribbelige zandweg en op gegeven moment de macht over het stuur zou hebben verloren, met het noodlot als gevolg. De krantencolporteur Biharie die het zag gebeuren, vertelde dat hij op zijn bromfiets reed en plotseling in de verte een rookwolk zag en vervolgens seconden daarna een harde knal hoorde. Toen hij dichterbij kwam zag hij de wagen total loss met de twee mannen in de trens.

Met het ongeval is het aantal verkeersdoden van het district Nickerie bijgesteld naar veertien. In de middaguren is de zwaargewonde autochauffeur per vliegtuig voor verdere medische behandeling overgevlogen naar Paramaribo. De politie heeft het lijk van de nog ongeļdentificeerde man voor obductie in beslag genomen.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

31-05-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics