Nickerie.Net, maandag 15 juni 2009


Jongeren Wageningen bundelen zich voor goede doelen   

Geplaatst: 15/06/2009

Nickerie -  Een groep jongeren heeft zich sedert 2 mei 2009 gebundeld om goede doelen na te streven voor Wageningen. Regillio Dors, die de Jongerenorganisatie Wageningen (JOW) voortrekt, zegt dat zij als doel hebben dat jongeren gestimuleerd worden om te participeren in activiteiten die zij zullen organiseren de komende tijden.

Zo hebben de jongeren reeds een plan gemaakt om voorlichting te geven over hiv/aids, het begeleiden van drop-outs, te zorgen voor een schoon milieu en het promoten van de millenniumdoelen. Dors zei verder dat middels de uitvoer van deze activiteiten zij ook zullen proberen om jongeren met talent te identificeren om hen verder een stimulans te geven. Dors gaf aan dat jongeren van Wageningen zeker verborgen talenten hebben en dat zij nu de kans krijgen om zich te profileren.

De Jongerenorganisatie Wageningen zal zich met de totale jeugd van dit woongebied bemoeien om de gestelde doelen te bereiken. Op de vraag hoe zij dit zullen doen, zei Dors dat de organisatie komt met een mediacampagne en dat zij gaan samenwerken met scholen en andere bestaande organisaties. Als promotie hebben zij op 23 mei 2009 een krin kondre actie gehouden. Samen met de bestuursdienst en het ministerie van RO hebben zij de arbeiderswoning, die meer bekend staat als Kasbabarak, schoongemaakt. Met hun zelfbedachte slogan ‘We willen het, we kunnen het’ zal op 27 juni te Wageningen een ‘carwash-actie’ worden gehouden. Jongerenorganisatie Wageningen bestaat verder uit Suen Pinas (ondervoorzitter), Dennis Audo (penningmeester) en Devi Hanoeman (secretaris).

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

15-06-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics