Nickerie.Net, maandag 22 juni 2009


Commissie ‘Viering 130 jaar Nickerie’ start zonder geld

Yolanda Ho Asjoe, 19/06/2009

Nieuw-Nickerie - Districtscommissaris (dc) Bhagwatpersad Shankar heeft afgelopen woensdag op zijn werkkamer de Commissie 130 jaar Nieuw Nickerie geďnstalleerd. Deze commissie heeft tot taak activiteiten te ontwikkelen en te ontplooien in verband met het 130-jarig bestaan van Nieuw Nickerie op 8 augustus aanstaande.

De commissie wordt geleid door Rewin Changoer (voorzitter) Sewpersad Algoe (ondervoorzitter), Edgar Persaud (secretaris), Bharat Jairam (penningmeester), Franklin Misiekaba en Koentiekoemarie Chotoe-Sanchit (PR en adviseur), Glenn Tjon Tjauw Liem en negen commissarissen."De tijd is kort en het werk is veel", zegt de dc. Hij deed een beroep op de commissie de activiteiten op een waardige wijze te laten plaatsvinden.

Voorzitter Changoer die de verantwoordelijkheid aanvaardde, zegt dat de commissie alles zo goed mogelijk zal voorbereiden. Hij deed een beroep op de Nickeriaanse bevolking de activiteiten zoveel mogelijk te ondersteunen en bij te wonen. Honderd en dertig jaar zal volgens Changoer niet ongemerkt voorbijgaan.

Verfraaiing van Nieuw- Nickerie, een kermis, een beurs, een rondmars door Nickerie, sport en culturele activiteiten, een teken- en opstelwedstrijd voor scholieren, zijn activiteiten die vanaf 31 juli tot en met 8 augustus ontplooid zullen worden. De commissie begint met een 'nul' kas. Ze zal daarom aan fondsvorming moeten doen om de verschillende activiteiten te kunnen financieren. Het eerste project dat ze op korte termijn wenst uit te voeren, is het verfraaien van Nieuw-Nickerie.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

22-06-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics