Nickerie.Net, vrijdag 26 juni 2009


Herbestrating Lashleystraat aangevangen
Geplaatst: 24/06/2009

Nickerie -  Maandag is Firm Engineering begonnen met de herbestrating van de F.O. Lashleystraat in het district Nickerie. Het is een project van de Wegenautoriteit Suriname en de directievoering ligt bij Firm Engineering. Ralph Verwey, project engineer van Firm Engineering, vertelt dat het in feite om twee projecten gaat. “Het eerste project is de F.O. Lashleystraat met een strekking van bijkans 550 meters en het tweede project is de Westkanaalstraat, waar we reparatiewerk zullen verrichten, zoals de lokale verzakkingen wegwerken”, zei Verwey. Hij gaf aan dat beide projecten in een tijdsbestek van twee maanden uitgevoerd moeten worden.

Volgens Verwey is dit werk gegund aan de aannemer van NV Kalro. Verwey gaf aan dat hij de bewoners van de desbetreffende straten ruim van te voren per brief heeft ingelicht over de gang van zaken. “Van de mensen verwacht ik een stukje begrip, aangezien dit een project is voor de gemeenschap”, zei Verwey. Hij gaf te kennen dat ze altijd alles eraan doen om het werk op tijd op te leveren. “Het is een samenspel tussen de aannemer, de directievoerder en de opdrachtgever. Tot nu toe gaat alles zoals gepland en ik verwacht dan ook dat het werk op tijd af zal zijn”, zei Verwey.

Firm Engineering is al ruim twee maanden bezig met de herbestrating van de Ataoellaweg. Verwey gaf aan dat het project een vlot verloop heeft en dat delen van de weg weer hersteld zijn. Volgens Verwey had de aannemer van de Ataoellaweg een kleine achterstand, hetgeen hij bezig is weg te werken door ook ’s nachts de werkzaamheden aan deze weg voort te zetten.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

25-06-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics