Nickerie.Net, maandag 13 juli 2009


Robert Soentik lijsttrekker PL-Nickerie

Eliézer Pross, 13/07/2009

Nickerie - Robert Soentik is aangesteld als lijsttrekker van Pertjajah Luhur (PL) in Nickerie, gevolgd door vijf andere personen. Volgens PL-voorzitter Paul Somohardjo behaalde heel Nieuw Front vier zetels in het district. “Nickerie is belangrijk voor het behalen van genoeg zetels om het presidentschap op te eisen,” zegt hij. “De zes representanten gaan niet alleen voor een parlementszetel, maar ook voor zitting in het kabinet en andere sleutelposities, directeur, districtscommissaris en diplomaat.”

Op basis van de ongeveer drieduizend leden die in de afgelopen periode geregistreerd zijn door de 36 kernen van Pertjajah Luhur (PL) in Nickerie, is Somohardjo ervan overtuigd dat hij zijn eerste zetel in het rijstdistrict binnen heeft. “Daarnaast zal er gewerkt worden om zwevende kiezers binnen te halen die de vorige keer helemaal niet hebben gestemd. Daardoor zullen wij zeker minstens twee zetels behalen,” zegt hij zelfverzekerd aan de krant.

De workshop van Pertjaja Luhur had veel belangstellenden. PL-voorzitter Somohardjo is er van overtuigd dat hij nu al zijn eerste zetel in het rijstdistrict binnen heeft.-.

Hij woonde een workshop in het rijstdistrict bij met ‘Eenheid’ als thema. “Een paar honderd propagandisten zullen door de kernen worden aangetrokken om huis aan huis kiezers te overtuigen. “Het gaat niet om de personen op de verkiezingslijst, maar om de zetels,” zegt de PL-voorzitter. Samen met zijn partij verwacht hij dat A-Combinatie groots uit de komende verkiezingen zal komen. “Die mensen hadden niet eens een behoorlijk korjaal bij de vorige verkiezingen, maar ze behaalden vijf zetels. Laat staan nu,” aldus Somohardjo.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

11-07-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics