Nickerie.Net, donderdag 16 juli 2009


Wageningen nieuw doelwit vermoedelijke kinderlokkers

15/07/2009

Nieuw Nickerie - De vermoedelijke kinderlokkers, die de samenleving al weken de stuipen op het lijf jagen, zouden neergestreken zijn te Wageningen, in het district Nickerie. De vorige week donderdag wist een achtjarige jongen uit handen van de groep te blijven. Met chocola probeerden de in het zwart geklede mannen, rijdend in een zwarte terreinwagen, de jongen naar zich toe te lokken. Hij nam echter de benen en vertelde het relaas aan zijn schoolhoofd Prewien Gokoel van os III te Wageningen.

Hij schakelde direct de politie in, die weinig kon uithalen aangezien de mannen zich al hadden verplaatst van de locatie. De politie vat de zaak ernstig op, omdat er een angst heerst in de samenleving en omdat zelfs in het parlement opmerkingen zijn gemaakt. Daarom heeft de plaatselijke politie de patrouilles inmiddels flink opgevoerd. Vooral vóór en na de school zijn ze alert in de schoolomgeving.

Op ouders is ook een beroep gedaan hun kinderen zelf op school af te zetten en op te halen, terwijl schoolleiders, leekrachten en leerlingen zijn geïnstrueerd alerter te zijn. Kinderen is daarnaast aangeraden niets van vreemden te accepteren. Rawina Bhagirati is tien jaar en wist te vertellen dat haar ouders haar hebben opgedragen niets van niemand aan te nemen. "Ik ga niets nemen, anders gaan ze me wegbrengen," benadrukt ze.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

16-07-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics