Nickerie.Net, maandag 10 augustus 2009


Jules Wijdenbosch: ‘Uittreden BVD geen scenario’

Eric Mahabier, 10/08/2009

Amsterdam - De beëindiging van de samenwerking met de BVD maakt op geen enkele wijze deel uit van een scenario van de NDP. Dit benadrukt NDP-ondervoorzitter Jules Wijdenbosch. Hij vertoeft in Nederland vanwege medische redenen. De krant sprak hem gisteren in Nederland op de afsluitingsdag van het Kwakoe festival. Volgens Wijdenbosch was de ondermijning van de NDP-structuren door de BVD allang gaande. “Maar dat is slechts één van de reden geweest.”

Ook Wijdenbosch geeft aan dat er sprake was van een vertrouwenscrisis waar hij op een ander ‘tijdstip’ meer over zal zeggen. “De NDP heeft reden gehad om een vertrouwenscrisis met de BVD te beëindigen op deze wijze”. Wijdenbosch wil niet dieper ingaan op zaken, ook niet als dWT hem voorhoudt dat vanuit NDP-kringen is vernomen, dat het dumpen van de BVD uit de Megacombinatie te maken heeft met een mogelijk politiek complot dat de partij van Dilip Sar-djoe had met de VHP.

“Er zijn geen problemen in de Megacombinatie en voor zover die er waren zijn ze al achter de rug”, wil de NDP-ondervoorzitter slechts kwijt. Hij geeft aan dat de stabiliteit van Megacombinatie niet op het spel kon worden gezet, vandaar dat de samenwerking met de BVD is beëindigd. Wijdenbosch herhaalt dat er geen enkel scenario schuilt achter het dumpen van de BVD uit de Megacombinatie. Ook onderhandelt de NDP met geen enkele partij binnen het Nieuw Front.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

10-08-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics