Nickerie.Net, zondag 16 augustus 2009


Gold Agri levert ook medisch zuurstof aan 3 ziekenhuizen in Paramaribo
Geplaatst: 15/08/2009

Nickerie -  De in Nickerie gevestigde medisch zuurstofproducent Gold Agri NV, levert nu ook medisch zuurstof aan ziekenhuizen in Paramaribo. Dit is bevestigd door directeur D.Roopram. De levering aan het ziekenhuis in Nickerie blijft gegarandeerd. Met enige productiestoring bij Planox en Cobo, heeft Gold Agri vanuit Nickerie goed ingespeeld om o.a. het Academisch Ziekenhuis, Diakonessen en het ‘s Lands Hospitaal te bedienen. Binnen twee dagen tijd waren er vanuit Paramaribo 91 zuurstofflessen aangevoerd. Roopram zei dat gistermorgen reeds 65 gevulde flessen naar Paramaribo zijn vervoerd.

Gold Agri draait volgens Roopram al ruim een maand ‘around the clock’. Sedert gistermiddag is het bedrijf overgeschakeld naar het gebruik van elektrische stroom, waardoor er minder geluid ontstaat bij de productie. Met de hulp aan de ziekenhuizen in Paramaribo is er een kleine stagnatie ontstaan in de tweede export van zuurstof naar het buurland Guyana. Er is volgens Roopram een behoorlijke behoefte aan zuurstof, maar desondanks zegt hij nog niet te denken aan productie-expansie.

Gold Agri NV is een gecertificeerd medisch zuurstofproducent, benadrukte Roopram. De prijs van zuurstof af fabriek in Nickerie bedraagt SRD 42,50. Uit verkregen informatie blijkt dat vanuit Guyana ook zuurstof gekocht is, wat volgens Roopram wel zeker driemaal duurder zal zijn.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

15-08-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics