Nickerie.Net, woensdag 19 augustus 2009


Vinay Sewbaran van VWO-Nickerie excelleert als best
Geplaatst: 19/08/2009

Paramaribo -  De 17 – jarige Vinay Sewbaran, bestgeslaagde van VWO-Nickerie, is uitgeroepen tot the best of the best tijdens de 23ste VOS Student Excellence Award van de Rotary Club Paramaribo Central. De feestelijke awarduitreiking vond gisteravond plaats in Hotel Krasnapolsky. Op de tweede plaats eindigde Wilfred Siesa van HAVO-Lelydorp.

Volgens Roy van Aerde, president van Rotary Club Paramaribo Central is dit de 23ste editie geweest. In totaal waren er 18 leerlingen, waarvan 16, zes heren en tien dames, een presentatie hebben verzorgd. De afwezigheid van de anderen komt door hun vertrek naar het buitenland voor verdere studie. De taak van de jury was om verder te bepalen welke van de leerlingen, naast dat ze als beste zijn geslaagd, verder hebben geëxcelleerd in het bijzonder als persoon en naar de gemeenschap toe. Op basis hiervan is er een rangschikking gemaakt en zijn de winnaars uitgekozen.

Al langer dan 20 jaar is de Rotary Club Paramaribo Central bezig jongeren te stimuleren om excellente prestaties te verrichten. Alle bestgeslaagden van de middelbare scholen (VOS) krijgen een Excellence Award uitgereikt door de Rotary Club Paramaribo Central. Hierna moeten de bestgeslaagden een presentatie houden over hoe het komt dat zij als best geslaagden uit de bus zijn gekomen en hun ervaringen. De presentatie werd afgelopen zaterdag in het auditorium van Self Reliance gehouden.

Widjai Ganesh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

19-08-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics