Nickerie.Net, donderdag 10 september 2009


Beledigen wordt onbetaalbaar - Duitse heeft nieuwe tarieven

Duitsland - Wie van plan is met de auto naar Duitsland te gaan, kan maar beter zijn 'arsenaal' aan beledigingen thuis laten. Beledigen in het verkeer kan namelijk behoorlijk in de papieren gaan lopen. Dat meldt het Duitse blad Bild.

Kijk uit voordat je je middelvinger in het verkeer uitsteekt! Boete: 4000,- euro !

En dat geldt dan niet alleen voor beledigingen die tegen de politie gericht zijn, maar beledigingen en obscene gebaren in het verkeer in het algemeen. Zo gaat een eenvoudig: "Lik mijn...." al gauw 300 euro kosten, evenals de uitroep "Domme koe!" En dat is dan nog redelijk. Iemand voor 'vet varken' uitmaken, is kassa: niet minder dan 2500 euro!

Een kleine greep:

 "Domme koe!": 300;

 "Lik me...!": 300;

 "Struikrover!": 450;

 "Asociaal!": 550;

 "Roofridder!": 1500;

 "Klootzak!": 1900

Ook obscene gebaren kunnen je duur komen te staan. Het tamelijk onschuldige tong uitsteken is het goedkoopste: 150 euro. Steek je daarentegen je middelvinger in de lucht, dan ben je pas echt de sigaar: 4000 euro!

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Bild

10-09-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics