Nickerie.Net, maandag 14 september 2009


Vrouw omgekomen bij gezinsdrama in Corantijnpolder
Geplaatst: 14/09/2009

Nickerie -  Bij een gezinsdrama te Corantijnpolder in Nickerie is op zaterdag de 22-jarige Soeniera om het leven gekomen als gevolg van verwondingen aan haar hals, die waren toegebracht door haar man, de 27-jarige S.S. Dit drama voltrok zich in een zijweg van de Saminweg in de kamer van de ouderlijke woning van de 22-jarige vrouw. Het echtpaar, dat volgens verkregen informatie al zes jaren gehuwd was, heeft een 3-jarige zoon. Uit buurtonderzoek bleek dat een buurvrouw in de vooravond plotseling een luid geschreeuw hoorde. Zij dacht in eerste instantie dat er, zoals altijd, gevochten werd. Eerder op de dag had het echtpaar al een woordenwisseling gehad.

S.S. heeft vermoedelijk met voorbedachte rade gehandeld. Er was niemand thuis toen hij zijn vrouw om het leven bracht. Een buur die op het geschreeuw afging zag Soeniera badend in haar eigen bloed op de vloer. Ze bewoog niet meer. Niet ver van het lijk lag het moordwapen, een mes.

Nadat de politie was ingeschakeld, verspreidde het nieuws zich dat er sprake zou zijn geweest van zelfmoord. Naderhand bleek dat S.S., zijn echtgenote had vermoord en in alle stilte was vertrokken. Zowel buurtbewoners als naaste familieleden kunnen niet geloven dat Soeniera op zo een lugubere wijze om het leven is gebracht.

De broer van Soeniera, Yasser A., die behoorlijk overstuur is, deelde mee dat de man van zijn vermoorde zus reeds is aangehouden door de politie en bekend heeft dat hij de daad heeft gepleegd. S.S. ging na de daad naar zijn huis en vertelde daar niet meer te willen leven.

Volgens de moeder van S.S. heeft haar zoon nooit een buitenechtelijke relatie gehad, zoals het nieuws zich heeft verspreid. Aan zijn broer Sandeep had S.S. aangegeven niet meer te kunnen leven en dat hij een eind zou maken aan zijn aardse bestaan, daar Soeniera een buitenechtelijke relatie zou hebben. Volgens de broer had S.S. zijn vrouw zelfs betrapt toen deze via haar mobiel met een andere sprak. S.S. zou ook hebben teruggebeld naar het nummer, waar hij de nog onbekende man had uitgescholden.

Uit verder verkregen informatie van de familie is gebleken dat S.S. een zelfmoordpoging heeft gedaan in het cellenhuis, waar hij zit opgesloten. Hij heeft geprobeerd zich te verhangen. De politie van het gewest Nickerie die belast is met het onderzoek heeft nog geen details verschaft omtrent het gebeurde.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

14-09-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics