Nickerie.Net, maandag 21 september 2009


Amerikaanse ambassade organiseerde mediatraining in Nickerie
Geplaatst: 19/09/2009

Nickerie -  De Amerikaanse ambassade heeft gisteren voor een groep mediawerkers van Nickerie een eendaagse training georganiseerd. De training had als onderwerp ‘persvrijheid’ en werd verzorgd door Herb Frazier, freelance schrijver en public relations consultant in Charleston, South Carolina. Frazier heeft meer dan dertig jaren journalistieke ervaring en heeft ook verslag gedaan vanuit verschillende landen voor diverse mediahuizen. Hij heeft wereldwijd workshops verzorgd op het gebied van persvrijheid.

Frazier is van mening dat journalisten, waarheidsgetrouw verslagen moeten maken en zich moeten houden aan de beroepsethiek. Hij ging ook in op het aspect van effectief rapporteren. Na de training hebben de deelnemers een certificaat ontvangen.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

21-09-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics