Nickerie.Net, maandag 28 september 2009


Verkoop resterende goederen SML
Geplaatst: 25/09/2009

Nickerie -  In het kader van de surseance van betaling van de Stichting voor de Ontwikkeling van de Machinale Landbouw in Suriname (SML) zullen op vrijdag 2 oktober om 12 uur namiddag de resterende goederen verkocht worden op het SML-complex te Wageningen in het district Nickerie.

Op deze dag zal van 09.00 tot 11.00 uur ‘s morgens de gelegenheid worden geboden aan belangstellenden om de goederen te bezichtigen. Het gaat hierbij onder andere om tweedehandse auto’s, bulkwagens, gereedschappen en werktafels met bankschroeven. De verkoop van de goederen zal bij opbod tegen contante betaling plaatsvinden ten overstaan van de notaris, meldt een persbericht afkomstig van de SML.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

28-09-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics