Nickerie.Net, maandag 05 oktober 2009


Antiterreureenheid doet invallen in Corantijnpolder

Geplaatst: 03/10/2009

Nickerie - De politiepersvoorlichter Shantie Raghoebier geeft te kennen dat de politie van de afdeling Antiterreureenheid, verkregen informaties in het district Nickerie heeft uitgewerkt. De voornoemde eenheid heeft op donderdag 01 oktober op twee locaties in het ressort Corantijnpolder invallen gepleegd, welke succesvol zijn geweest. De verdachte B.I., 41 jaar en beheerder van een winkelpand, is aangehouden ter zake smokkel en valsmunterij. Het smokkelwaar bestond uit een partij drank, waaronder whiskysoorten van verschillende handelsmerken en sigaretten. Het smokkelwaar is niet voorzien van een accijnszegel, waardoor het vermoeden bestaat dat deze goederen vanuit Guyana het land zijn binnengesmokkeld.

Voorts zegt Raghoebier dat er ook valse bankbiljetten en drugsverpakkingsmateriaal zijn aangetroffen. Bij dit onderzoek heeft de douane en het Bureau voor Openbare Gezondheidzorg ondersteuning verleend. Het smokkelwaar, de valse bankbiljetten en het drugverpakkingsmateriaal zijn in beslag genomen. De verdachte is in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

06-10-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics