Nickerie.Net, maandag 05 oktober 2009


Moeder van twee dreigt grammoxone in te nemen bij ontruiming
Geplaatst: 03/10/2009

Nickerie -  Gaytrie Jurawan die al jaren met haar twee dochters woont op een betwist perceel in de Van Pettenpolder, zegt dat zij haar woning niet zal ontruimen. Al geruime tijd onderneemt haar ex-man pogingen om haar van het perceel te krijgen. Donderdag was het weer zover. Gerechtsdeurwaarder P.Bharos meldde zich met de politie op het perceel om de ontruiming te verrichten. De mannen troffen de twee kinderen van Jurawan aan, de moeder was zelf niet thuis. De vader van de twee meisjes, Suradj Ramjiawan, wil volgens de kinderen niks van hen horen.

Ook grootvader Sahai Ramjiawan zou van hetzelfde laken een pak zijn. Hij heeft de kinderen geadviseerd om maar in een hotel te gaan wonen. De ontruiming is nu weer ter sprake, nadat dc Shankar een maand terug had kunnen bemiddelen in deze kwestie.
Deurwaarder Bharos zegt dat hij zich heeft teruggetrokken, daar de vrouw des huizes gedreigd heeft grammoxone tot zich te nemen als de ontruiming plaatsvindt. Bharos zegt dat de vrouw hem dit in een telefonisch onderhoud heeft medegedeeld. Zij gaf aan dat zaken haar teveel zijn geworden en dat zelfmoord de enige uitweg is om bevrijd te worden van deze jarenlange familiekwestie. Politie-inspecteur Jules Sahebdien, belast met deze zaak, zei desgevraagd dat de ontruiming voorlopig is aangehouden. Geprobeerd zal worden om partijen bij elkaar te brengen om uiteindelijk een oplossing te brengen in deze kwestie.

Zowel de deurwaarder als de politie zegt begrip te hebben voor de ontstane situatie. Sahebdien zegt dat zij alles in het werk stellen om instanties te raadplegen over hoe dit probleem op te lossen, zonder dat er levens eraan gaan.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

06-10-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics