Nickerie.Net, donderdag 08 oktober 2009


Landskampioen BICC wint titanenstrijd van New Gandhi

Vishram Patrick boekt eerste century van het seizoen

Richenel Small

Nickerie- Het is de ploeg van BICC zondag wederom gelukt om van rivaal New Gandhi te winnen in de openingswedstrijd van de hoogste klasse van de Nickerie Cricket Bond (CBN). Vishram Patrick was de grote man van de wedstrijd door 104 runs bij elkaar te slaan. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de Guinness Cricket Competitie 2009 van Nickerie.

Bij deze zeer geladen wedstrijd won New Gandhi de toss en verkoos om eerst te batten. BICC deed een erg goede job, want toen het scorebord 60 runs aanwees, waren er al 4 wickets gevallen. De gebroeders Arun en Giovanni Gokoel zorgden echter voor een herleving bij New Gandhi. Met een partnership van 101 runs brachten zij New Gandhi weer in de wedstrijd. Mede vanwege hun inzet, maakte hun ploeg een totale score van 253 runs voor het verlies van 8 wickets in de toegemeten 45 overs. Giovanni kwam tot 62 runs, terwijl Arun 35 runs liet noteren. Voor BICC pakte Robert Moore 3 wickets.

BICC, de huidige district- en landskampioen, ging aan bat en de openingsbatslieden Vishram Patrick en Kayamat “Buddy” Ally zorgden voor een ware sensatie. Toen het scorebord 100 runs aanwees, stonden zij er nog. Uiteindelijk maakte Patrick zijn 104 runs, waarmee hij de eerste speler is in het nieuwe seizoen die een century score maakte. Vermeldenswaard is dat hij daarbij 6 sixes sloeg en not out afhaakte. Vanwege vermoeidheid verliet hij vroegtijdig het speelveld. Zijn makker Ally kwam tot 42 runs.

BICC won de wedstrijd door de benodigde 254 runs te maken in 37 overs. Zaterdagmiddag won Jai Hanoeman in een enerverende wedstrijd van newcomer Nehru Boys. Nehru Boys maakte 118 in 25 overs. Jai Hanoeman had 19 overs nodig om het benodigde aantal runs te maken.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / SME Times

08-10-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics