Nickerie.Net, dinsdag 01 december 2009


Drie verkeersdoden bij auto-ongeluk in Coronie

Geplaatst: 01/12/2009

Coronie /Nickerie -  De politie van het Gewest Coronie kreeg rond drie uur gistermiddag een melding van een aanrijding binnen, die zich ter hoogte van kilometer 168 (Oost-Westverbinding, Afdamming) heeft voltrokken. Gewestelijke politiecommandant Jaiperkash Tedjai heeft dit geval bevestigd. Een personenwagen die vanuit Nickerie richting Coronie ging met drie inzittenden, kwam door de enorme snelheid met een harde klap tot stilstand.

De staat van de auto bevestigt de impact van het ongeluk.

 De gebroeders Wielzen (37 en 26 jaar) hebben met een derde inzittende, ter plekke het leven gelaten. Het vermoeden bestaat dat de chauffeur, die met hoge snelheid reed, plotseling de controle over het stuur zou hebben verloren met het noodlottig gevolg. Omstanders zeggen dat de vrouwspersoon die ook in de wagen zat, de wederhelft was van een van de broers.

De wagen is totaal beschadigd. In de directe omgeving lagen delen van de auto verspreid. Volgens Tedjai gaat het om de eerste drie verkeersdoden voor het district Coronie. De drie lijken zijn na enige rituelen richting Coronie afgevoerd, de woonplaats van het drietal. Een van de slachtoffer werd uit de wagen geslingerd, terwijl de twee anderen met behulp van de brandweer bevrijd moesten worden. De wagen was gisteren door de gebroeders in Nickerie aangeschaft. Het drietal was niet meer ver van huis.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

30-11-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics