Nickerie.Net, donderdag 14 januari 2010


Cultuur Nickerie ondersteunt volkshogeschool

NICKERIE - Het directoraat Cultuur in Nickerie is bijzonder enthousiast over de volkshogeschool in Nickerie en juicht de initiatieven toe. Gisteren mocht de coördinator van Cultuur afdeling Nickerie, Sherron Timmers, het eerste programmaboekje uit handen van een bestuurslid van de WiNgroep in ontvangst nemen. In dit boekje zijn alle activiteiten die over het hele jaar door zullen plaatsvinden, vermeld. Deze boekjes zijn vanaf vandaag gratis te verkrijgen bij WiNgroep en bepaalde strategische punten.

Sherron Timmers neemt een programmaboekje van de volkshogeschool in ontvangst uit handen van Nirmalkoekar Badloe, bestuurslid van WiNgroep. Het directoraat Cultuur ondersteunt de volkshogeschool in Nickerie. (Foto: Asha Chaturi)

Timmers geeft Times te kennen dat in het jaarprogramma van Cultuur enkele van deze cursussen gepland waren. Het conceptprogramma van de school bleek vele overeenkomsten te vertonen met de planning van Cultuur. Timmers heeft de WiNgroep daarom gevraagd om een samenwerking. Dit kwam heel positief over bij de groep. Cultuur zal faciliterend optreden. Het directoraat Cultuur wil in samenwerking met stichtingen, niet-gouvernementele organisaties en anderen samenwerken om het cultuurbeleid verder te ontwikkelen. De cursussen van de volkshogeschool beginnen op 18 januari. Door: (Asha Chaturi)

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

14-01-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics