Nickerie.Net, vrijdag 15 januari 2010


Volkshogeschool Nickerie start al op 18 januari 2010
Geplaatst: 15/01/2010

Nickerie -  De Volkshogeschool Nickerie biedt dit studiejaar 18 cursussen aan. Drs. Nirmalkoemar Badloe presenteerde als vertegenwoordiger van de WIN-groep het eerste programmaboekje na een korte toespraak aan de coördinator van het directoraat Cultuur afdeling Nickerie, de heer Sherron Timmers. Badloe zegt dat de Volkshogeschool Nickerie een uitkomst moet zijn voor mensen die alsnog iets willen doen met hun kostbare tijd. De heer Sherron Timmers die het programmaboekje in ontvangst nam, zei dat hij bijzonder ingenomen is en dat vanuit Cultuur zeker ondersteuning zal komen voor een aantal van de cursussen.

Van de organisatie is vernomen dat zij gedurende het jaar ook diverse workshops en lezingen zal organiseren. Volwassenen en drop-outs die hun tijd nuttig willen besteden, hebben nu de gelegenheid om in eigen omgeving iets te leren. Bij voldoende inschrijvingen start een deel van de cursussen al op 18 januari a.s. Bijkans 16 locale vakdocenten staan klaar om hun kennis te delen met de gemeenschap. Voort is de WIN-groep op zoek naar meer docenten die een bepaalde vaardigheid of kennis hebben om deze in de vorm van een cursus of lezing uit te dragen.
Behalve de 18 cursussen die alle in de leslokalen van WIN gedraaid zullen worden, wordt gewerkt aan de voorbereiding van nog eens 15 andere cursussen. Aan het einde van de cursussen ontvangen de deelnemers een certificaat.


Danny Jibodh
 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

15-01-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics