Nickerie.Net, maandag 18 januari 2010


Mitesh Bhaggoe stapt VHP binnen
Geplaatst: 16/01/2010

Nickerie -  De voormalige ondervoorzitter van het Nationaal Jeugdparlement, Mitesh Bhaggoe, heeft besloten formeel zijn krachten te geven aan de VHP. Bhaggoe liep al enige tijd mee binnen deze coalitiepartij. De wijze waarop jongeren zich in de partij en daarbuiten mogen profileren, gaf bij Bhaggoe de doorslag. Hij streeft ernaar om vanuit zijn positie te groeien en dichterbij de jongeren te zijn. Mitesh Bhaggoe zegt zich ervan bewust te zijn dat jongeren een belangrijke rol zullen spelen bij de komende verkiezing.
Bhaggoe zegt dat binnen de VHP de stroming van jongeren gigantisch groot is. De bijdrage van de VHP is onmisbaar in de Surinaamse economie, meent hij. De voormalige jeugdvertegenwoordiger prijst de instelling van Natin- en Imeao-onderwijs in het district. Hij memoreerde ook de studentencampus op de universiteit en de studiefinanciering.

Bhaggoe zegt dat onderwijs erg van belang is en dat er kader nodig is voor de verdere opbouw van het land. De politicus in spe zegt dat met onze potenties, de toerismesector een belangrijke bijdrage kan leveren. Hij hoopt heel veel te kunnen bereiken voor Suriname, die hem en andere jongeren hard nodig heeft. Bhaggoe zegt ook te hopen dat iedereen zijn burgerplicht vervult op 25 mei 2010 en dat jongeren niet met hun hart stemmen, maar hun stem uitbrengen op politieke organisaties die hun toekomst veilig kunnen stellen.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

18-01-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics