Nickerie.Net, maandag 18 januari 2010


'Dodenweg' in Nickerie eist opnieuw een verkeersslachtoffer
Geplaatst: 18/01/2010

Nickerie -  In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 januari heeft een bromfietser die reed over de beruchte Fredericiweg kort na een vermoedelijke val het leven gelaten. Dit gebeurde tegen 1 uur in de ochtend. De bromfietser Amsari Ngadimin is volgens bekomen informatie op gegeven moment met zijn bromfiets gevallen daar hij vermoedelijk de controle over het stuur zou hebben verloren. Het ongeval deed zich voor ter hoogte van de bekende New China S-bocht richting Karang-Anjar. De man die verwondingen had opgelopen, overleed enkele minuten onderweg naar de Spoedeisende Hulp van het Dr. L. Mungra Ziekenhuis.

Afgelopen vrijdag heeft parlementariėr Ramdien in gezelschap van Asha Ishaak wederom een petitie ingediend namens de bewoners van de beruchte Fredericiweg, om veiligheidsmaatregelen te treffen. In de Fredericiweg, die in de volksmond bekend staat als de 'dodenweg' ,  hebben een groot aantal weggebruikers hun leven gelaten. Met dit dodelijk ongeval is de verkeersdodenbarometer van het district Nickerie bijgesteld naar twee voor dit jaar.

Het eerste verkeersongeval in Nickerie voor 2010 vond plaats aan de Parmessarweg ter hoogte van de Boonackersluis te Paradise. De betrokken autobestuurster, de 25-jarige Reshma Ramjan, had vermoedelijk met een vrij hoge snelheid gereden. Haar auto was vanwege de hoge snelheid in een bocht enkele keren over de kop gegaan en vervolgens in een kreek langs de weg terechtgekomen. Ze overleed ter plekke.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

18-12-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics