Nickerie.Net, maandag 25 januari 2010


Gebouwen CCN-complex krijgen facelift

NICKERIE - De gebouwen op het CCN complex die nu onder beheer staan van de WiN-groep, krijgen een facelift. Het gaat om twee vleugels die gerenoveerd worden. De rechtervleugel is al af en de aannemer is bezig met de renovatie van de linkervleugel. Rob Mooij, manager van de WiN-groep, zegt dat de renovatie over drie weken afgerond zal zijn.

Het WiN-gebouw krijgt een facelift. De renovatie moet binnen drie weken afgerond zijn.

Er zullen negen kantoorruimtes beschikbaar zijn. Het Nickerie Aidsteam en Bureau Alcohol en Drugs en de psycholoog zullen geaccommodeerd worden. In de rechtervleugel zullen dagactiviteiten voor senioren plaatsvinden. Er zijn ook twee ruimtes voor vergaderingen en trainingen. Verder zullen een uitleencentrum en een kantoor ondergebracht worden. De ruimte van de bibliotheek zal ook gerenoveerd worden. Mooij geeft aan dat de dienstverlening naar de gemeenschap toe na de renovatie aangenamer zal zijn.

De renovatie kost 70.000 euro. Dit geld is door Vrienden van Nickerie in Nederland en het Maagdenhuis Amsterdam gedoneerd. Mooij zegt dat door de asfaltering van de Walter Hewitstraat het WiN-gebouw gemakkelijk te bereiken zal zijn voor de gemeenschap. Daulat Ramlal, voorzitter van vrienden van Nickerie in Nederland, zegt dat zij in Nederland geld inzamelen voor sociale projecten van Nickerie. VVN is ook een partner van de WiN-groep.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

22-12-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics