Nickerie.Net, donderdag 28 januari 2010


Huis in Van Pettenpolder afgebrand

NICKERIE - De familie Isharie was gisterenochtend in diepe rust, toen het noodlot toeslag. De houten woning van het gezin met vier kinderen in de Van Pettenpolder vloog in brand. Het heeft volgens vader Shailesh Isharie een haartje gescheeld of zij waren levend verbrand.

De woning van de familie Shailesh Isharie is totaal verwoest door de brand. Nickerie noteerde daarmee zijn eerste woningbrand voor dit jaar. Nog net op tijd voelde hij de hitte in de kamer waar hij en zijn vrouw samen met hun eenjarige dochter lagen te slapen. Na zijn hulpgeroep schakelden de buren de blusdienst in. Nog voordat de brandweer arriveerde, was het huis, waar de familie al meer dan twintig jaar in woonde, ingestort. Voor de brandweer is dit de eerste woningbrand in het gewestelijk grensdistrict.

De familie is nu dakloos en ook haar inboedel is tot as verwerkt. Zij hebben niets kunnen redden, daar de vlammen heel snel om zich heen grepen. Een van de twee gasbommen bij de woning, explodeerde in de vlammen. De vrouw des huizes, die hoogzwanger is, gaf haar tranen de vrije loop, en zei dat ze heel hard hebben gewerkt om een bestaan op te bouwen en binnen enkele minuten alles hebben zien vergaan. De familie zal volgens Isharie voorlopig in een klein optrekje verblijven dat bespaard is gebleven en diende als kinderspeelhuisje. De woning was niet verzekerd tegen brand

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Suriname Times

28-01-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics