Nickerie.Net, dinsdag 26 januari 2010


Zwembad Nickerie weer open

26/01/2010

NIEUW-NICKERIE - “Ik heb heel lang uitgekeken naar deze dag. Nu heb ik in het weekend iets te doen”, zegt de negenjarige Brigitte enthousiast. Het Openbaar zwembad in Nickerie heeft het afgelopen weekend na zeven weken haar deuren geopend voor het publiek. Het zwembad werd gesloten in verband met de verdrinking van een 29-jarige zwemmer op 22 november 2009.

Volgens beheerder Walter Lackin lag het in de bedoeling het bad al in december open te stellen. Het directoraat Sport en Jeugzaken van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling heeft besloten het bad echter een goede schoonmaak- en verfbeurt te geven. “Daar is toch wat tijd in gaan zitten”, meent Lackin. Hij vertelt aan dWT dat er nu voldoende veiligheids- en voorzorgsmaatregelen zijn getroffen. Er worden nu tien lifeguards ingezet. Bij het gebeurde op 22 november waren er slechts twee aanwezig.-.

Enkele enthousiaste kinderen nemen een duik in het zwembad van Nickerie, afgelopen weekend. Het zwembad is weer open voor het publiek.-.dWTfoto / Jolanda Ho A Sjoe

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

26-01-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics