Nickerie.Net, zaterdag 30 januari 2010


Wegmarkeringen Oost-Westverbinding laten te wensen over

NICKERIE - Wegmarkeringen op de Oost-Westverbinding laten veel te wensen over. Parlementariër Harriet Ramdien vindt deze situatie verschrikkelijk. Zij vraagt de aandacht van het Ministerie van Openbare Werken om dit aan te pakken.

Ramdien zegt dat deze situatie gevaarlijk is voor bestuurders die vooral in de avonduren over de weg rijden. Vanwege de duisternis en het zwarte asfalt kunnen bestuurders bij vooral bochten moeilijk zien. Wat Ramdien niet begrijpt is waarom de instanties die hiermee belast zijn zo lang wachten voordat zij zaken aanpakken. De belijningen zijn al geruime tijd niet meer zichtbaar. “In Saramacca is op een bord aangegeven: ‘Pas op, nadering drempel’, terwijl er geen drempel daar is”, meent Ramdien. Zij vindt ook dat er kilometerpalen langs de weg moeten staan om aan te geven op welk hoogte men zich bevindt.

De Oost-Westverbinding valt onder beheer van de Wegenautoriteit Suriname. Waarnemend directeur Erwin Mohangoo geeft Times te kennen dat deze zaken opgenomen zijn in de begroting van 2010. Hij deelt mee dat met theroplastisch materiaal belijnd zal worden, zodat de belijningen langer zichtbaar zijn. Mohangoo wijst er ook op dat vandalen opzettelijk het verkeersmeubilair vernietigen. Het komt vaak voor dat borden en palen verwijderd worden.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net /Suriname Times

29-01-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics