Nickerie.Net, dinsdag 16 februari 2010


Ramdien participeert niet in NDP    

Geplaatst: 15/02/2010

Paramaribo -  Harriët Ramdien doet niet meer mee aan geen enkele activiteit van de Megacombinatie (MC). Ook niet toen de voorzitter van de NDP, Desi Bouterse, voor de laatste keer in Nickerie aanwezig was. Dat meldt een NDP- topper aan deze krant.

´Ze organiseert haar eigen vergaderingen, maar het bestuur is er niet van op de hoogte. We nodigen haar altijd uit wanneer wij een vergadering hebben, maar ze verschijnt nooit´, zegt de ingewijde NDP´er. Het bestuur organiseert wekelijks twee tot drie vergaderingen. Dit is de hoofdreden waarom haar naam in NDP- kringen niet wordt gehoord. De paarse partij bediscussieert wie op de kandidatenlijst komt in Nickerie. In het verleden is al vaker gezegd dat er voor Ramdien geen plaats is. De namen Erwin Abel, Kurban, Rachied Doekhie en Djoties Jaggernath circuleren volop. Die van Ramdien niet.

Intussen wordt gezegd dat de NDP alvast de eerste en de laatste plek op de kandidatenlijst bezet. Nieuw Suriname (NS) en de KTPI krijgen hun deel. Dit gegeven zorgt ervoor dat er nog een plaats open is. Zoals de kaarten nu liggen, komt die opening Ramdien niet toe.

´Elke stap die ik neem, is in het belang van de NDP´, reageert Ramdien kort. Haar missie is om de partij te vergroten, zodat die op 25 mei een overwinning behaalt.


Gregory Rijssen

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

15-02-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics