Nickerie.Net, vrijdag 12 maart 2010


PVF toch in zee met BVD     

Geplaatst: 12/03/2010

Paramaribo -  Hoewel de voorzitter van de PVF, Soedeschand Jairam, twee dagen geleden stelde dat het nog niet duidelijk was of de PVF zou samenwerken met de BVD, blijkt dat de samenwerking tussen beide partijen reeds beklonken is. Dit verneemt Dagblad Suriname van bronnen binnen de PVF. Gesteld wordt dat de samenwerking voor ruim 95% al rond is. Het is voor de bronnen dan ook een vraagteken waarom de voorzitter de buitenwereld aan het lijntje houdt en alles zo onzeker overbrengt.

De bronnen beweren ook dat de nieuwbakken voorzitter van de PVF Ďniet zo krachtig zou zijní op de voorzittersstoel. Het zou oud-voorzitter Jiwan Sital zijn die achter de samenwerking met de BVD heeft gezeten. De PVF zou ook niet over de nodige financiŽn beschikken om campagne te voeren. Vooral tegen deze achtergrond bekeken, is de ruggesteun van de andere partij nodig.

Eerder was de BVD een samenwerking aangegaan met de Megacombinatie. Ook daar waren de financiŽn de voornaamste inbreng in de combinatie. Als tegenprestatie wilde de BVD wel een royale positionering. Zoals bekend pikte de combinatie dit niet en werd de BVD uit de Megacombinatie gezet.

Asha Bhagwat

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

12-03-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics