Nickerie.Net, vrijdag 12 maart 2010


Woning afgebrand te Hamptoncourtpolder Nickerie    

Geplaatst: 12/03/2010

Nickerie -  De brandweer van het gewest Nickerie heeft in de nacht van woensdag op donderdag moeten uitrukken voor een woningbrand. Adjunct hoofdbrandmeester Arnold Martowidjojo geeft aan dat de melding tegen 02.19 uur binnenkwam. De familie Nehal te Hamptoncourtpolder heeft slechts de auto kunnen redden.

Martowidjojo, die de leiding had tijdens de bluswerkzaamheden, zegt dat de woning bij aankomst van de brandweer reeds in lichterlaaie stond. Volgens omstaanders is de brand in de bovenwoning begonnen. Het gelukte de brandweer het vuur onder controle te krijgen, doch de familie heeft alle inboedel verloren. Over de oorzaak kon de brandmeester niet veel kwijt, daar het onderzoek nog voortduurt.

Gesuggereerd wordt dat er sprake moet zijn van een kortsluiting vanwege plotselinge stroomschommelingen die optreden op het elektriciteitsnetwerk van de NV Energiebedrijven Suriname. De woning was verzekerd tegen brand. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Dit is de derde woningbrand in Nickerie dit jaar.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net

12-03-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics