Nickerie.Net, dinsdag 06 april 2010


Dew Sharman in plaats van Edmund Kasimbeg op VHP-lijst

De arts Dew Sharman zal op de zeventiende plaats in Paramaribo worden gekandideerd. Aanvankelijk had de Vernieuwingsbeweging van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) besloten Edmund Kasimbeg op de lijst te plaatsen. Dit besluit was genomen omdat aanvankelijk partijvoorzitter Ramdien Sardjoe de lijsttrekker van de partij zou worden. De coördinator van de Vernieuwingsbeweging Asiskumar Gajadien zegt aan Starnieuws dat door de gewijzigde situatie de strategie is aangepast door zijn groep.

Dew Sharman (rechts in blauw)

Kasimbeg heeft er geen moeite mee om de plaats af te staan. Als ondernemer heeft hij het heel druk. Hij vindt het geen punt als Sharman in zijn plaats als 'lijstduwer' wordt gekandideerd. De Vernieuwingsbeweging nam dit besluit voordat het bekend werd dat Geetapersad Gangaram Panday heeft bedankt. Gangaram Panday zal Sardjoe niet meer opvolgen. De Vernieuwingsbeweging handhaaft het besluit om Sharman te kandideren.

Bijschrift: De Vernieuwingsbeweging op 21 maart in 'de Olifant' tijdens het indienen van de kandidatenlijst. Rechts op de foto Dew Sharman, en naast hem Asiskumar Gajadien.

Nickerie.Net / NSS

06-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics