Nickerie.Net, woensdag 07 april 2010


Gajadien ervaart doorstart VHP in Wanica 
Geplaatst: 07/04/2010

Paramaribo - Een van de coördinatoren van de vernieuwingsbeweging binnen de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), Asis Gajadien, is als kandidaat nummer 2 geplaatst op de DNA-lijst in Wanica. Hij heeft zich sterk beijverd voor vernieuwing en verjonging binnen de partij. Gajadien heeft zich de afgelopen dagen op het veld georiënteerd. ‘Wat wij gemerkt hebben, is dat het lijkt alsof de kracht van weleer die de VHP eertijds had, wederom terugkomt’, reageerde hij tegenover Dagblad Suriname. Hij typeert deze periode als een nieuwe start die de VHP doormaakt in dit district.

Ons streven is om alle VHP-kandidaten, die voorkomen op de lijst, binnen te brengen. ‘Wij gaan als een hecht team ervoor.’ Als lijsttrekker is geplaatst Radjkoemar Randjietsingh. Bij de verkiezingen van 2005 behaalde hij vanuit zijn plek op nummer 7 in totaal 9.716 stemmen. De plek van nummer 7 wordt momenteel ingevuld door Justitieminister Chandrikapersad Santokhi. Ook hij belooft te zullen gaan voor maximale verkiezingswinst. De nummer 4 positie wordt ingevuld door de vrouwelijke kandidaat Maltie Ashim-Sardjoe. Behalve Randjietsingh zijn er 3 nieuwe kandidaten die de VHP presenteert in Wanica.

Partijvoorzitter Ramdien Sardjoe heeft tijdens het partijcongres zondag in De Olifant verduidelijkt dat de VHP eensgezind zal strijden voor het behalen van maximale verkiezingswinst. Het district Wanica is zoals bekend een bolwerk van de VHP. Gezien de populariteit van Santokhi momenteel, vervult hij een prima rol als lijstduwer.


Asha Bhagwat

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

07-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics