Nickerie.Net, woensdag 07 april 2010


Radjinder Soekha, lijsttrekker A-Combinatie in Nickerie

Radjinder Soekha (foto) zal de lijst trekker zijn voor de A-Combinatie in Nickerie. August Lila wordt de lijstduwer. De Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP), partner in A-Combinatie, stelt voor het eerst kandidaten in Nickerie. De A-Combinatie komt vanavond bijeen om de lijsten te presenteren aan de structuren.

Caprino Alendy voorzitter van de BEP heeft haar namen rond. Alendy zal in Paramaribo de lijsttrekker worden van de A-Combinatie. De ministers Celsius Waterberg en Michel Filisi zijn ook kandidaten in Paramaribo. ABOP, BEP en Seeka komen vanavond bijeen om de namen te bespreken. De meeste plaatsen op de lijst worden bezet door de ABOP.

Voorzitter Samuel Wens van het afdelingsbestuur van de BEP in Nickerie zegt dat op de tweede plek Agnes Leysner-Adirahardjo gekandideerd wordt, gevolgd door Viola Alphin op nummer drie. Plaats nummer vier mag Linda Sergio invullen. “We zijn niet alleen een partij voor de marrons en we zijn ook niet etnisch. De BEP is een nationale partij en we hebben dat getoond door een Hindostaan als lijsttrekker in het district te plaatsen”, aldus Wens. Hij merkt op dat de BEP al heel lang bezig is met politiekvoering en nu een stevig fundament legt in Nickerie. Hij zegt dat er hard gewerkt wordt om één zetel in het district te behalen.

Nickerie.Net / NSS

07-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics