Nickerie.Net, maandag 12 april 2010


Nickerie Volks Partij toegelaten onder paraplu van NU

Nickerie - De gemachtigden van NVP gingen zondag morgen naar het hoofdstembureau (commissariaat) om te luisteren of de ingediende kandidaten lijsten goed bevonden waren. Het verbaasde hun niet, want alles was keurig netjes foutloos ingevuld en verder geen op en aanmerkingen.  De NVP neemt deel aan de verkiezingen onder de paraplu van Nationale Unie (NU). Ze zijn dus toegelaten tot de verkiezingen en de campagne kan starten.

Lijstttrekker NVP:  Wikaas Girdharie

Nickerie Volks Partij (NVP) is pas 3 weken geleden opgericht en er zit een duidelijke groei in de aanhang. De lijstrekker is Wikaas Girdharie en de duwer is drs Mohamed Hasiem Ali, op de tweede Djojotaroeno Anita, derde Wielzen Cristine Claudette en vierde Castilho, Terry Macdonald

De NVP heeft een volledige lijst kunnen invullen met de maximale aan dna, dna-schaduw, dr, dr-schaduw, rr in alle ressorten en rr schaduw in alle ressorten. In tegenstelling tot andere partijen heeft de NVP alle documenten zowel op papier als digitaal ingeleverd. "Alles gebeurd bij ons als Nickeriaans partij. We weten dat we het alleen kunnen, daarom is Nickerie voor Nickerianen' aldus de lijsytstrekker van NVP. De huidige politieke partijen die landelijke opereren, schenken volgens de NVP niet voldoende aandacht aan de ontwikkeling aan Nickerie. Steeds meer Nickerianen sluiten zich aan bij de NVP, omdat ze veel vertrouwen hebben in de kracht van de Nickeriaanse bevolking. "We zijn trots op onze Nickerianen. Daarom zijn we er om hun te dienen en voor hun te werken. Om dit werk te realiseren hebben we dus geen toestemming nodig van de leiding in Paramaribo, dit in tegenstelling van andere partijen/ combinaties", aldus de strijdlustige lijsttrekker van de Nickerie Volkspartij.

 

De NVP lijst ziet er als volgt uit:

1. Girdharie Wikaas

2. Djojotaroeno Anita

3. Wielzen Cristine Claudette

4. Castilho, Terry Macdonald

5. Mohamed, Hasiem Ali

 

Nickerie.Net

12-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics