Nickerie.Net, woensdag 14 april 2010


Alle vijf combinaties en NU doen in Nickerie mee

In Nickerie doen mee aan de verkiezingen: A-Combinatie (BEP), de BVD/PVF-Combinatie, Mega Combinatie, Nieuw Front, de Volks Alliantie en de Nationale Unie (Nickerie Volks Partij). De overige partijen hebben geen kandidaten gesteld in dit district.

De voorzitter van het hoofdstembureau Nickerie, Bhagwathpersad Shankar, zegt dat de controle van de kandidatenlijsten een vlot verloop had. Hij heeft het tussentijdse verslag al in handen. De lijsten hadden wel wat schoonheidsfouten, die al gecorrigeerd zijn. “Zoals het eruit ziet, zullen alle zes partijen en of combinaties in ons district deelnemen aan de komende verkiezingen”, aldus Shankar.

Shankar legt uit dat alles al op schema is en dat de partijen tot 17 april de gelegenheid hebben om de correcties aan te brengen. Vanaf 18 april tot 20 april zullen de kandidatenlijsten op het Hoofdstembureau voor inzage gelegd worden. Belanghebbenden mogen dan inzage hebben van 8 tot 15.00 uur. Shankar zegt dat de lijsten enkele kleine administratieve fouten hadden. Zo was het juiste adres van bepaalde kandidaten niet correct opgegeven, de bewilliging van enkele kandidaten waren ook niet in orde. Een paar DNA -, DR- en RR-formulieren waren niet juist ingevuld en sommige machtigingen waren niet correct afgehandeld.

Shankar is tevreden met de gang van zaken en rekent op een vlot en eerlijk verloop van de komende verkiezingen.

Bron:

Nickerie.Net / NSS

14-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics