Nickerie.Net, maandag 19 april 2010


NPS zet 200 propagandisten in Nickerie aan het werk

Nickerie - Ruim 200 honderd partij sympathisanten en loyalisten van de Nationale Partij Suriname (NPS) zijn begonnen met huisbezoekjes in Nickerie. Hiermee is een ander deel van de campagnevoering van de partij gestart. De groep die uit volwassen en jeugdigen bestaat, verzamelde zich bij het partijgebouw gisteren. Vier bussen stonden klaar om de “groentjes” met hun vlaggen op verschillende locaties in Nieuw Nickerie af te zetten.

Parlementariër Carmelita Ferreira (NPS), die voor een derde termijn gaat, zegt dat de groep eerst ressort Nieuw Nickerie aandoet. Ze gaan in groepen van drie huis aan huis. De propagandisten informeren de kiezers over de komende verkiezingen en moeten de mensen mobiliseren om op de NPS te stemmen. Ferreira merkt op dat de groep ruim drie uren actief in het veld bezig was, zonder enige betaling. “Het zijn allemaal NPS’ers en ze ondersteunen de partij. Het is nodig dat de mensen thuis juist geïnformeerd zijn”, vindt Ferreira. Ook de andere ressorten zullen binnenkort bezocht worden.

Volgens de parlementariër is er een derde termijn voor haar weggelegd. Ferreira benadrukt dat micro ondernemerschap bevorderd moet worden. Dit, omdat het overheidsapparaat geen ambtenaren meer kan opvangen. Verder ziet de parlementariër appartementencomplexen als oplossing voor de woningnood. “Niet een ieder heeft een behoefte aan een groot stuk grond. Mensen willen een dak boven het hoofd hebben”, aldus Ferreira.

Ook de andere politieke partijen laten er geen gras over groeien. Ze brengen in kleinere groepen huis aan huis bezoeken en doen steeds de diverse ressorten in het district aan. Elke partij probeert op deze manier kostbare stemmen binnen te halen.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

19-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics