Nickerie.Net, dinsdag 20 april 2010


Premcharan en Somohardjo slepen Doekhie voor het gerecht

De voorzitter van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo en Ruwisha Premcharan, kandidaat nummer 2 op de lijst van Volks Alliantie in Nickerie slepen Rashied Doekhie voor het gerecht. Al geruime tijd worden beelden via enkele media in Paramaribo en Nickerie uitgezonden Premcharan en Somohardjo in het diskrediet moeten brengen. In de video opname geeft een huilende vrouw aan dat voorzitter Somohardjo haar grond heeft geroofd. Somohardjo zou het terrein aan Premcharan cadeau gemaakt hebben.

Ruwisha Premcharan

Premcharan zegt aan Starnieuws dat haar goede naam door het slijk wordt gehaald door de NDP-parlementariër Doekhie. Volgens de PL’er verkondigt Doekhie alleen onwaarheden. “Ik heb een zaak aanhangig gemaakt tegen Doekhie. Nu is de maat echt vol. Ik kan me niet voorstellen dat iemand die het belang van het volk moet dienen, juist het volk voor de gek houdt”, aldus Premcharan. Ze heeft de beelden al voor haar advocaat opgestuurd. Ze vindt dat Doekhie vaker op de persoonlijke toer gaat en leugens verkondigt.

Ook Somohardjo gaat Doekhie nu te ver. Zijn advocaat Frank Truideman is met deze zaak bezig. Het bandje is al in zijn bezit. “Dit is echt onzin. Ik ken die vrouw niet en ik heb haar niet beroofd van haar grond. Het is een grote leugen. De arme vrouw wordt misbruikt”, aldus Somohardjo tegenover Starnieuws. Hij vindt dat zijn naam op deze manier door het slijk wordt gehaald. Daarom heb ik een kort geding aanhangig gemaakt”, zegt de politicus.

“Ik daag Doekhie uit om met bewijzen te komen. Indien zijn bevindingen op waarheid berusten, geef ik die mevrouw haar perceel terug. Bovendien zullen me ouders een woning voor haar opzetten op het perceel”, aldus Premcharan. De PL’er merkt op dat het een gewoonte van Doekhie is om mensen te vernederen. Premcharan zegt dat de parlementariër binnenkort een toontje lager zal zingen. Doekhie was tot middernacht niet bereikbaar voor commentaar.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

20-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics