Nickerie.Net, woensdag 28 april 2010


Dit weekend laatste aanmaak id-kaarten in Nickerie

Aanstaande zaterdag en zondag worden voor de laatste voor de verkiezingen Identiteitskaarten (id- kaarten) gemaakt in het district Nickerie. De eerstvolgende keer dat het team het district aandoet is pas na 25 mei. Districtscommissaris Bhagwathpersad Shankar roept een ieder die een id-kaart moet maken op om gebruik te maken van deze gelegenheid. De id-kaarten worden op het CBB- complex aan de Kaoulenstraat gemaakt. Shankar zegt dat ter plaatse een afdak is aangebracht, waardoor de mensen niet meer in de zon hoeven te staan. Ook voor de veiligheid is er gezorgd. De aanmaak van nieuwe id-kaarten vindt plaats van acht uur 's ochtends en zes uur 's avonds.

Shankar merkt op dat de burgers moeten kunnen stemmen. Om te stemmen is een geldig id-kaart vereist. Ook een rijbewijs of Caricompaspoort voldoet om te mogen kiezen. De dc hoopt dat de mensen gehoor geven aan de oproep.

Nickerianen hebben vaker geklaagd over de lange wachttijden in de felle zon bij aanmaak van id-kaarten. Het is vaak voorgekomen dat de mensen zo kwaad werden, dat de orde verstoord werd. Vandaar de extra veiligheidsmaatregelen voor het weekend.

(Wanita Ramnath)

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

28-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics