Nickerie.Net, vrijdag 21 mei 2010


Jubilarissen gehuldigd in Nickerie

Nickerie -Vijftig en zestig jaren lang met elkaar lief en leed delen is geen kleinigheid. Districtscommissaris Bhagwathpersad Shankar huldigde negen jubilarissen vandaag op zijn werkkamer. Twee echtparen vierden hun safieren bruiloft, terwijl acht hun gouden bruiloft herdachten.

“Kijkt u niet naar de inhoud van uw enveloppe, want u hebt veel meer dan dit verdiend”, aldus de dc. Hij zei dat de echtparen hebben bijgedragen aan het vormen van de natie, welvaart en welzijn van het land. Daarnaast hebben ze discipline getoond. Hij wenste de echtparen goede gezondheid, wijsheid en nog meer gelukkige jaren samen toe.

De jubilarissen mochten per koppel een enveloppe in ontvangst nemen. Shankar overhandigde de enveloppe namens president Ronald Venetiaan. De koppels die 50 jaren getrouwd zijn, kregen SRD 500, en de anderen kregen SRD 100 meer voor tien jaar langer getrouwd zijn.

De gehuldigde echtparen zijn: Parbhoe-Babulall, Jairam-Doebri, Idoe-Mangal, Shankar-Ramautar, Badal-Gambhir, Martodikromo-Kasban. Behary-Bishesar. De echtparen Sastrohardjo- Soekirman, Makhaisingh-Jagan zijn zestig jaar getrouwd. Zij zijn voor twee keer gehuldigd.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

21-05-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics