Nickerie.Net, donderdag 10 juni 2010


Finabank NV breidt diensten in Nickerie uit

Nickerie - De Finabank heeft op woensdag haar tweede filiaal aan de Gouverneurstraat in Nickerie officieel geopend. Hiermee wil de bank haar diensten in het district uitbreiden en wil vanuit twee locaties opereren. De Finabank is de enige bank in Nickerie met twee filialen. Voor dit heuglijk feit waren toppers vanuit Paramaribo afgereisd naar Nickerie.

Directielid Merlin Atmodikromo vertelde dat de Finabank sinds 1991 diensten in het district verleent. De bank heeft ruim 10.000 cliënten in het district. Uitbreiding was noodzakelijk, zodat de klanten beter geaccommodeerd kunnen worden. Directielid Ryan Tjon Poen Gie zegt dat de openingstijden verruimd zijn. “ De bank zal van 8.00 u tot 18.00 geopend zijn voor het publiek. Na het werk kunnen mensen nog normaal hun bankzaken afronden”, aldus Tjon Poen Gie. Hij merkte op dat het eerste filiaal aan de R.P. Bharosstraat normaal zijn diensten zal blijven verlenen.

Ex- filiaalhouder Bharet Jairam die de bank vanaf het begin tot eind vorig jaar runde, benadrukte dat de Finabank een grote familiekring heeft opgebouwd in het district. “ Ik ben om mijn gezin verhuisd naar Paramaribo en geef nog steeds mijn krachten aan de bank in de stad. Dit is de enige reden voor mijn verhuizing en niets anders. Over vijf jaren wil ik weer terug komen”, zei Jairam. Commissaris van de Finabank, Glenn Tjon Tjauw Liem, zei dat de bank niet meer weg te denken is uit de Nickeriaanse samenleving.

President Commissaris Jules Tjin Wong Joe onthulde een bordje in het kantoor met een Latijns opschrift erop. “We willen altijd een ster worden, maar dat gaat moeilijk. Meestal kan je het naderen en daarom moeten we doorgaan”, aldus Tjin Wong Joe. Het lintje, werd door Asif Laismohamedkhan, filiaalhouder Finabank Nickerie, en Kimberly Tjin Wong Joe doorgeknipt.

Bron:

Nickerie.Net / NSS

10-06-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics