Nickerie.Net, maandag 28 juni 2010


Man verdronken in hotelzwembad in Nickerie

Nickerie - De 33-jarige Ronald Jawikarta is zaterdag verdronken in het zwembad van een hotel (Red. N.Net: Hotel Ameraali)  in Nickerie. Jawikarta kwam met een vriend naar het hotel om naar de WK-wedstrijd tussen Ghana en Amerika te kijken. Hij besloot op gegeven moment te gaan zwemmen en verdronk in het bad.

Zijn vriend vertelt desgevraagd aan NSS dat Jawikarta de hele dag al aan het borrelen was. Tegen vier uur in de middag besloot hij naar de bar van het hotel te gaan. Hij pakte een bier en keek vol spanning naar de voetbalwedstrijd. Tijdens de rustperiode van de wedstrijd, tegen half zes, wilde hij een duik nemen in de Nickerierivier. Zijn vriend hield hem tegen en toen besloot hij naar het zwembad te gaan.

Na ruim tien minuten besloot de vriend hem op te zoeken in het bad, maar zag hem nergens. Op dat moment bevonden zich acht mensen in het bad. Niemand had opgemerkt dat Jawikarta in de diepte is verdwenen. De vriend zegt dat ze met een stok de bodem van het zwembad afkamden. Toen ontdekten ze het lichaam van het slachtoffer, die een goede zwemmer was.

De manager van het hotel, de ambulance en de politie werden erbij gehaald, maar Jawikarta had de geest al gegeven. De man woonde in bij zijn moeder en had geen gezin.

Bron:

Nickerie.Net / NSS

28-06-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics