Nickerie.Net, maandag 28 juni 2010


Twee brute moorden op één dag in Nickerie

Nickerie - Twee vrouwen zijn vrijdag op wrede wijze vermoord in Nickerie. De 55-jarige R.L. is in haar woning aan de Wilhelminastraat gekapt met een kapmes. Ze bloedde ter plekke dood. Een ooggetuige verklaarde tegenover NSS dat R.L. jarenlang samenwoonde met de vrouw die haar vermoord heeft.

De vrouwen hadden ruzie gekregen om geld. Er ontstond een woordenwisseling tussen hen. De verdachte, die dronken was, kapte met een kapmes op het achterhoofd van het slachtoffer. Ook de aders bij haar enkel werden doorgesneden. De politie heeft de verdachte aangehouden, maar kan haar nog niet verhoren omdat ze eerst moet ontnuchteren.

Vrijdag werd ook de 53-jarige Klinah Pawiroredjo-Setrowidjojo in haar woning vermoord. Een huisgenoot trof het ontzielde lichaam enkele uren later aan. De polsen van dit slachtoffer waren doorgesneden. Gewestelijk Politie Commandant August Sabajo vindt het vreemd dat Nickerie plotseling met twee moorden wordt geconfronteerd op één dag. De politie hoopt gauw klaarheid te brengen in beide moorden.

Bron:

Nickerie.Net / NSS

28-06-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics