Nickerie.Net, maandag 05 juli 2010


Imeao Nickerie staat landelijk aan de top

Nickerie - Het Imeao Nickerie heeft 94% geslaagden. Met dit percentage staat Nickerie aan de top. Van de 52 scholieren zijn 49 geslaagd, twee hebben herkansing en slechts één is afgewezen. Imeao Nickerie heeft zijn tweede lichting geleverd. Vorig jaar was het slagingspercentage 72%.

Onderdirecteur Shalinie Nankhoe zegt dat ze dit resultaat geweldig vindt. “Ons streven is om 100 procent geslaagden af te leveren. We denken dat beide leerlingen, die een herkansing hebben, zullen slagen. Dan komen we op 98% geslaagden”, aldus Nankhoe. De onderdirecteur vindt dat de inzet van het docentenkorps enorm is.

Daarnaast hebben docenten en leerlingen een goede verstandhouding met elkaar. Ook de leiding van de school heeft aldoor een luisterend oor voor de scholieren. Vooral de goede, onderlinge communicatie tussen leerlingen en leerkrachten, vindt Nankhoe erg belangrijk. Volgens haar heeft de motivatie naar de leerlingen toe en de enorme inzet van het docentenkorps ervoor gezorgd dat Imeao Nickerie landelijk aan de top staat

Nankhoe merkt op dat de school binnen een jaar met 100 procent gegroeid is. De school is momenteel aan uitbreiding toe, omdat steeds meer scholieren het Imeao willen bezoeken. Momenteel wordt er met een pendelklas gewerkt. Wanneer een klas gymt, wordt het lokaal gebruikt om de pendelklas op te vangen.

Bron:

Nickerie.Net / NSS

04-07-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics