Nickerie.Net, donderdag 15 juli 2010


DC Nickerie vergroot logistieke middelen

Nickerie - Een gloednieuwe tractor van US$ 49.000 moet ervoor zorgen dat de zandwegen van Nickerie geëgaliseerd worden en parken en pleinen steeds gemaaid zijn. Deze tractor is uit de eigen begroting gekocht en is het resultaat van decentralisatie. Districtsadministrateur Jogeshwar Nageswar (links) zegt dat de behoefte aan een nieuwe tractor groot was. De oude was aan vervanging toe. De werkzaamheden die door het districtsbestuur uitgevoerd worden nemen volgens Nageswar steeds toe. Zo moeten zandwegen geëgaliseerd worden, parken en pleinen gemaaid worden. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van het districtsbestuur. “Er is bewust voor een grote machine gekozen, omdat ook het onderhoud van de vuilnisbelt voor rekening van het districtsbestuur valt”, aldus Nageswar.

Glenn Griffith, vertegenwoordiger General Equipment, zegt dat de machine een vier cylinder turbo aandrijving heeft en ook four wheel drive is. De vertegenwoordiger legt uit dat ‘John Deere’ de grootste tractor fabrikant in de wereld is. Vooral buurland Guyana koopt veel tractoren van dit merk, prees Griffith zijn product de hemel in. Een speciale commissie, ingesteld door het commissariaat, bepaalde welk merk aangeschaft moest worden.

Volgens Nageswar moet het districtscommissariaat nog een pick-up aanschaffen voor werkzaamheden en een dienstauto voor de districtscommissaris. De dienstauto wordt deze maand nog gekocht.

Bron:

Nickerie.Net / NSS

14-07-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics