Nickerie.Net, maandag 19 juli 2010


Ramdhanie: Bouterse heeft Nickeriaanse kiezers bedrogen

PARAMARIBO - “Ik verwacht toch nog verrassingen.” Dit zegt Harold Ramdhanie van de VHP. Mega Combinatie-partner NDP heeft Surinamers van Hindostaanse komaf een rad voor de ogen gedraaid. “Het zijn NDP’ers die in Nickerie en Wanica beloofden dat Rabin Parmessar presidentskandidaat zou worden. De mensen hebben het geloofd.” VHP wil nu inzetten op een loze belofte.

Dat de keus uiteindelijk viel op Bouterse mag niet zonder gevolgen blijven. “In Wanica en Nickerie wordt al dagenlang campagne gevoerd. De vraag is daarbij: heb je ons niet beloofd dat een zoon van Nickerie kandidaat zou worden?”, zei Ramdhanie tegenover ABC Radio. De campagne is vooral gericht op parlementariërs. Daar vallen ook die van de NDP onder, met name het Hindostaanse deel.

Dat heeft een zekere bedoeling. Met genoeg druk is er altijd kans dat enkelen niet op Bouterse stemmen. “Er zijn negen Hindostaanse parlementariërs bij de Mega Combinatie. Slechts vier hoeven af te wijken en Bouterse wordt niet gekozen in het parlement. Ik denk dat we dan meer kans hebben bij de verkiezing in de Verenigde Volks Vergadering”, aldus Ramdhanie.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / Waterkant

19-07-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics