Nickerie.Net, zondag 08 augustus 2010


Vijf gezinsleden omgekomen bij auto-ongeluk

Nickerie - In één klap verliezen vijf personen uit één gezin het leven. Vader, moeder, zoon, schoondochter en kleindochter Badrie lieten zaterdag hun leven door een verkeersongeluk in Coronie. Shalinie Badrie-Doerga bestuurde de Toyota Carib, die over de kop sloeg bij kilometer 92 te Jenny. De familie Badrie was onderweg naar Nickerie.

Shalinie’s opa was pas uit het ziekenhuis in Nickerie ontslagen en de familie besloot hem te bezoeken. Shalinie was twee maanden terug met Radjinder Badrie getrouwd. Broer Adjai Doerga is diep geschokt. “Wij wisten dat de familie ons zou bezoeken, maar wij wisten niks van het ongeval”, vertelt Doerga over het drama aan NSS.

“De politie van Coronie vond het rijbewijs van mijn zus en maakte contact met politie van Nickerie. De politie zocht ons op en verifieerde de gegevens. Ze was op 5 juni getrouwd en dit zou haar derde bezoek aan ons worden”, zegt broer Adjai met gebroken stem. De familie Badrie zou het weekend in Nickerie doorbrengen en maandag naar huis terugkeren. “Maar ze zijn nooit aangekomen…”

Gewestelijk Politiecommandant Jaiperkash Tedjai van Coronie zegt dat Shalinie op een gegeven moment uitgeweken is voor een gat in de weg. Ze raakte de zijspiegel van een tegenligger en verloor de controle over het stuur. De auto sloeg over de kop en belandde in een trens. Alle vijf inzittenden kwamen op. Ze moeten zijn gestikt.

Tedjai merkt op dat er geen obductie gelast zal worden op de ontzielde lichamen, omdat het slachtoffer de veroorzaker van het ongeluk is geweest. De lichamen worden aan de nabestaanden afgestaan. Met dit ongeval springt de verkeersbarometer landelijk op 51. Voor Coronie is het aantal verkeersslachtoffers gestegen naar zes.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

08-08-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics