Nickerie.Net, dinsdag 31 augustus 2010


Mysterie rond gezondheid van Bouterse

Paramaribo - De propagandamachine van Desi Bouterse weet ineens geen raad mee hoe om te gaan met de berichtgeving over zijn gezondheid. ‘In medische kringen in Suriname weten ze het nu 75 tot 85 procent zeker dat hij een hersenbloeding heeft gehad’.Bouterse zou na de hersenbloeding diverse cardiologen hebben geraadpleegd.

Eind vorige week werd bekend dat Bouterse zo ziek was dat hij zijn functie niet kon uitoefenen. Van 26 augustus tot 2 september zal vicepresident Robert Ameerali de functies van het staatshoofd waarnemen. Eerder werd gemeld dat Bouterse onder Dengue (knokkelkoorts) leed. Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk.

Vicepresident Robert Ameerali was zaterdag genoodzaakt opnieuw te zeggen dat er ‘niks ernstigs aan de hand is’. Volgens Ameerali, die Bouterse telefonisch sprak, zou hij oververmoeid zijn en kan hij deze week weer aan het werk gaan. De vraag rees echter waarom dan diverse cardiologen geraadpleegd moest worden als er sprake is van oververmoeidheid. Dat kan een gewone huisarts toch ook vaststellen?

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / FOS Network

31-08-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics