Nickerie.Net, woensdag 01 september 2010


Dramatisch einde 57-ste verkeersslachtoffer

Nickerie - De 54-jarige Soebhaaschand Baidjnath Misier is het 57-ste verkeersslachtoffer geworden. Hij werd dinsdagavond ter hoogte van rijstbedrijf Jibodh, ongeveer drie kilometers verwijderd van de Henarbrug, doodgereden.

NSS vernam dat het slachtoffer zijn pick-up probeerde te keren. Hij maakte een verkeerde inschatting en belandde in de trens. Daarna lukte het hem om uit de pick-up te komen. Volgens de voorlopige bevindingen zou het slachtoffer op straat om hulp gevraagd hebben. Een personenauto, die door een vrouw bestuurd werd, reed over hem heen. Daarna meldde ze zich op een politiebureau.

Arts Aniel Balgobind stelde de dood vast. De politieagenten kregen van een omstander een zak om het ontzielde lichaam, dat midden op het asfalt lag, af te dekken. Ashok Sahai die vanuit Paramaribo kwam, ontdekte het verbrijzelde lichaam van het slachtoffer. Na hem arriveerde de politie.

Van de familieleden wordt vernomen dat het slachtoffer in Nederland woont, maar vaak in Suriname is. Hij deed aan landbouw te Middenstandspolder.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

01-09-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics