Nickerie.Net, maandag 06 september 2010


Waterberg intervenieert in conflict SZN-bestuur/Changoer

Geplaatst: 06/09/2010

Paramaribo/Nickerie - Minister Celsius Waterberg van Volksgezondheid heeft vandaag een onderhoud met het bestuur van het Streekziekenhuis Nickerie (SZN) betreffende het voorgenomen ontslag van directeur drs. Ravien Changoer. Bij dit gesprek zal Changoer ook aanwezig zijn. De minister wil van beide partijen duidelijkheid over deze kwestie.

Het voorgenomen ontslag heeft in Nickerie voor veel commotie gezorgd. Minister Waterberg heeft afgelopen vrijdag reeds met Changoer een onderhoud gehad over het voorval. Uit dit gesprek bleek volgens Changoer dat de bewindsman niet goed op de hoogte gebracht was van wat zich heeft afgespeeld in deze kwestie. De wijze van ontslag doet denken aan het vertrek van ex- directeur AZP, nu regeringstopper Rabin Parmessar.

De Nickeriaanse gemeenschap is teleurgesteld dat Parmessar niets van zich heeft laten horen in deze zaak. Parmessar is Nickeriaan en heeft bij het laatste bezoek van de DNA-delegatie met geen woord gerept over zijn lotgenoot. Changoer is zoon van een pandit, districtjongen en is na zijn studie op Adek teruggegaan om Nickerie op te bouwen. Omdat VHP niet heeft meegewerkt aan een regering met NDP, wordt het ontslag gezien als een politieke vereffening. Changoer is zelf geen VHP’er. Hij was ooit de nummer 10 op de kandidatenlijst van Naya Kadam in 2000. Daarna is hij politiek inactief geweest.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

04-09-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics