Nickerie.Net, zaterdag 25 september 2010


Drama Canawaima was met voorbedachten rade

Nickerie - Het drama dat zich donderdag op de Canawaima Ferry Service voltrok, was door de dader, Kistoo, gepland en voorbereid. Volgens Gewestelijk Politie Commandant, August Sabajo, heeft de dader bekend dat hij de vrouw gevolgd heeft. Kistoo bevond zich op de veerboot, die onderweg was naar Southdrain. De boot was vanuit Guyana vertrokken en bevond zich, op het moment van het drama, op Surinaams grondgebied.

Gewestelijk Politie Commandant, Agust Sabajo

Sabajo zegt dat Kistoo achttien jaar in de Verenigde Staten van Amerika opgesloten was. Nadat hij in vrijheid gesteld was, zocht hij zijn ex-vrouw, Griffith, in Guyana op. Hij merkte op dat ze alles had verkocht en een groot bedrag had opgemaakt. Deze handeling van zijn ex-vrouw kon hij niet verwerken en hij ondernam een poging om de vrouw te vermoorden. Medepassagiers konden erger voorkomen.

De man bracht het slachtoffer enkele messteken toe, haalde uit zijn auto batterijzuur en goot het over het lichaam van zijn ex. Hierdoor heeft de vrouw derdegraadsverbrandingen opgelopen. Griffith’s toestand is stabiel. Zij wordt in het Streek Ziekenhuis Nickerie verpleegd. Kistoo zal in de gevangenis in Nickerie opgesloten blijven.

(Wanita Ramnath)

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

25-09-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics