Nickerie.Net, donderdag 30 september 2010


Venetiaan verwacht spoedige terugkeer in regering

30/09/2010

Paramaribo - Voorzitter van de Nationale Partij Suriname Ronald Venetiaan verwacht, dat “binnen afzienbare tijd” zijn politieke organisatie en diens partners weer in de regeringscoalitie zullen zitten. Hij sprak gisteren op het Onafhankelijkheidsplein kort nadat bij het standbeeld van Johan Adolf Pengel een krans was gelegd, in verband met de 64ste verjaardag van de partij.

Daarbij waren ook vertegenwoordigers van de Vooruitstrevende Hervormings Partij aanwezig. Venetiaan drukte zijn gehoor op het hart, dat voorwaarde om weer in de coalitie terecht te komen, is dat er “gearbeid” zal moeten worden.

NPS-voorzitter, Ronald Venetiaan, was een van de aanwezigen die een krans heeft gelegd bij het standbeeld van Johan Adolf Pengel, gisteren op het Onafhankelijkheidsplein in verband met het 64-jarig bestaan van de groene partij.-Foto / Collectie Johan de Randamie.

Na zijn toespraak bleef hij onduidelijk over de uitspraak “binnen afzienbare tijd”. Aan mediawerkers hield hij het op vier, drie of twee jaar, maar benadrukte hij dat het best mogelijk is dat er al na een jaar een andere coalitie de scepter zwaait in het land. De NPS werd opgericht op 29 september 1956. Het 64-jarig bestaan van de partij werd zondag gevierd met een dankdienst en andere activiteiten in Grun Djari.-.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / dWT

29-09-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics